Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Название: Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин
Авторы: Задоя, О.В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Омельченко, С.Б.
Ключевые слова: смузі;технологія смузі;пектинові речовини
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Задоя О. В. Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин / наук. керівник С. Б. Омельченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.12.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zadoya_stor12_2022.pdf174.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.