Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗадоя, О.В.-
dc.date.accessioned2022-11-14T21:04:28Z-
dc.date.available2022-11-14T21:04:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗадоя О. В. Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин / наук. керівник С. Б. Омельченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С.12.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13617-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectсмузіuk_UA
dc.subjectтехнологія смузіuk_UA
dc.subjectпектинові речовиниuk_UA
dc.titleРозроблення технології смузі з використанням пектинових речовинuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.contributor.affiliationОмельченко, С.Б.-
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zadoya_stor12_2022.pdf174.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.