Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13607
Назва: Технологія яєчних закусок тривалого зберігання
Автори: Рачкован, С.М.
Науковий керівник : Пивоваров, Є.П.
Ключові слова: закуски;яєчні закуски;зберігання;тривале зберігання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Рачкован С. М. Технологія яєчних закусок тривалого зберігання / наук. керівник Є. П. Пивоваров. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13607
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rachkovan_stor7_2022.pdf154.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.