Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13607
Название: Технологія яєчних закусок тривалого зберігання
Авторы: Рачкован, С.М.
Научный руководитель: Пивоваров, Є.П.
Ключевые слова: закуски;яєчні закуски;зберігання;тривале зберігання
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Рачкован С. М. Технологія яєчних закусок тривалого зберігання / наук. керівник Є. П. Пивоваров. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 7.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13607
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rachkovan_stor7_2022.pdf154.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.