Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13567
Title: Диджиталізація та ресторанна індустрія
Authors: Гладкова О.С.
metadata.dc.contributor.advisor: Котляр, О.В.
Keywords: диджиталізація;ресторанна індустрія
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Гладкова О. С. Диджиталізація та ресторанна індустрія / наук. керівник О. В. Котляр. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІ.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13567
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gladkova_storII_2022.pdf161.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.