Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13567
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКотляр, О.В.-
dc.contributor.authorГладкова О.С.-
dc.date.accessioned2022-11-14T16:14:36Z-
dc.date.available2022-11-14T16:14:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГладкова О. С. Диджиталізація та ресторанна індустрія / наук. керівник О. В. Котляр. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІ.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13567-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectдиджиталізаціяuk_UA
dc.subjectресторанна індустріяuk_UA
dc.titleДиджиталізація та ресторанна індустріяuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gladkova_storII_2022.pdf161.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.