Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13567
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Котляр, О.В. | - |
dc.contributor.author | Гладкова О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-14T16:14:36Z | - |
dc.date.available | 2022-11-14T16:14:36Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гладкова О. С. Диджиталізація та ресторанна індустрія / наук. керівник О. В. Котляр. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІ. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13567 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | диджиталізація | uk_UA |
dc.subject | ресторанна індустрія | uk_UA |
dc.title | Диджиталізація та ресторанна індустрія | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gladkova_storII_2022.pdf | 161.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.