Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13261
Назва: | Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання |
Інші назви: | Влияние обработки хитозаном на физико-химические показатели свежей клубники во время хранения Effect of chitosan treatment on physical and chemical indicators of fresh strawberries during storage |
Автори: | Благополучна, А. Г. Заморська, І. Л. Ляховська, Н. О. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Благополучна А. Г., Заморська І. Л., Ляховська Н. О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 150-157. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Короткий огляд (реферат): | У статті запропоновано спосіб зберігання свіжих ягід суниці у холодильній камері з попередньою обробкою хітозаном. В статье предложен способ хранения свіжих ягод клубними в холодильной камере с предыдущей обработкой хитозаном. The article proposes a method for storing fresh berries with tubers in a refrigerator with the previous treatment with chitosan. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13261 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23_194_2018.pdf | 438.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.