Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБлагополучна, А. Г.-
dc.contributor.authorЗаморська, І. Л.-
dc.contributor.authorЛяховська, Н. О.-
dc.date.accessioned2022-11-11T16:57:56Z-
dc.date.available2022-11-11T16:57:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБлагополучна А. Г., Заморська І. Л., Ляховська Н. О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 150-157.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13261-
dc.description.abstractУ статті запропоновано спосіб зберігання свіжих ягід суниці у холодильній камері з попередньою обробкою хітозаном.uk_UA
dc.description.abstractВ статье предложен способ хранения свіжих ягод клубними в холодильной камере с предыдущей обработкой хитозаном.uk_UA
dc.description.abstractThe article proposes a method for storing fresh berries with tubers in a refrigerator with the previous treatment with chitosan.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;-
dc.titleВплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeВлияние обработки хитозаном на физико-химические показатели свежей клубники во время храненияuk_UA
dc.title.alternativeEffect of chitosan treatment on physical and chemical indicators of fresh strawberries during storageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23_194_2018.pdf438.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.