Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13261
Название: Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання
Другие названия: Влияние обработки хитозаном на физико-химические показатели свежей клубники во время хранения
Effect of chitosan treatment on physical and chemical indicators of fresh strawberries during storage
Авторы: Благополучна, А. Г.
Заморська, І. Л.
Ляховська, Н. О.
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Благополучна А. Г., Заморська І. Л., Ляховська Н. О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 150-157.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Краткий осмотр (реферат): У статті запропоновано спосіб зберігання свіжих ягід суниці у холодильній камері з попередньою обробкою хітозаном.
В статье предложен способ хранения свіжих ягод клубними в холодильной камере с предыдущей обработкой хитозаном.
The article proposes a method for storing fresh berries with tubers in a refrigerator with the previous treatment with chitosan.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13261
Располагается в коллекциях:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
23_194_2018.pdf438.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.