Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255
Назва: Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
Інші назви: Целесообразность интенсификации проращивания озимой пшеницы в технологии зерновых хлопьев повышенной биологической ценности
The expediency of intensification of winter wheat germination in the technology of cereal flakes with increased biological value
Автори: Фоміна, І. М.
Ізмайлова, О. О.
Шурдугайло, А.
Шурдугайло, О.
Ключові слова: яра пшениця;озима пшениці;пророщування;пшеничні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності;яровая пшеница;озимая пшеница;проращивание;пшеничные зерновые хлопья повышенной биологической ценности;spring wheat;winter wheat;germination;wheat cereal flakes with increased biological value
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Фоміна І. М., Ізмайлова О. О., Шурдугайло А., Шурдугайло О. Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 137-143.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;
Короткий огляд (реферат): У статті наведено порівняльну оцінку ярої та озимої пшениці за вмістом вітамінів Р та С для виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності, які виготовлені за різними технологіями, де використовуються фізичний та/або біологічний вплив на зерно з метою інтенсифікації утворення в ньому корисних речовин.
В статье представлена сравнительная оценка яровой и озимой пшеницы по содержанию витаминов Р и С для производства зерновых хлопьев повышенной биологической ценности, которые изготовлены по различным технологиям, где используются физическое и/или биологическое воздействие на зерно с целью интенсификации образования в нем полезных веществ.
The article establishes a comparative assessment of spring and winter wheat according to the content of vitamins P and C for the production of cereal flakes with increased biological value, which are made according to various technologies, which use physical and/or biological effects on the grain to intensify the formation of useful substances in it.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255
Розташовується у зібраннях:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21_194_2018.pdf595.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.