Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255
Название: | Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності |
Другие названия: | Целесообразность интенсификации проращивания озимой пшеницы в технологии зерновых хлопьев повышенной биологической ценности The expediency of intensification of winter wheat germination in the technology of cereal flakes with increased biological value |
Авторы: | Фоміна, І. М. Ізмайлова, О. О. Шурдугайло, А. Шурдугайло, О. |
Ключевые слова: | яра пшениця;озима пшениці;пророщування;пшеничні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності;яровая пшеница;озимая пшеница;проращивание;пшеничные зерновые хлопья повышенной биологической ценности;spring wheat;winter wheat;germination;wheat cereal flakes with increased biological value |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Фоміна І. М., Ізмайлова О. О., Шурдугайло А., Шурдугайло О. Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 137-143. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведено порівняльну оцінку ярої та озимої пшениці за вмістом вітамінів Р та С для виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності, які виготовлені за різними технологіями, де використовуються фізичний та/або біологічний вплив на зерно з метою інтенсифікації утворення в ньому корисних речовин. В статье представлена сравнительная оценка яровой и озимой пшеницы по содержанию витаминов Р и С для производства зерновых хлопьев повышенной биологической ценности, которые изготовлены по различным технологиям, где используются физическое и/или биологическое воздействие на зерно с целью интенсификации образования в нем полезных веществ. The article establishes a comparative assessment of spring and winter wheat according to the content of vitamins P and C for the production of cereal flakes with increased biological value, which are made according to various technologies, which use physical and/or biological effects on the grain to intensify the formation of useful substances in it. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
21_194_2018.pdf | 595.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.