Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фоміна, І. М. | - |
dc.contributor.author | Ізмайлова, О. О. | - |
dc.contributor.author | Шурдугайло, А. | - |
dc.contributor.author | Шурдугайло, О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-11T16:36:55Z | - |
dc.date.available | 2022-11-11T16:36:55Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Фоміна І. М., Ізмайлова О. О., Шурдугайло А., Шурдугайло О. Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 137-143. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено порівняльну оцінку ярої та озимої пшениці за вмістом вітамінів Р та С для виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності, які виготовлені за різними технологіями, де використовуються фізичний та/або біологічний вплив на зерно з метою інтенсифікації утворення в ньому корисних речовин. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье представлена сравнительная оценка яровой и озимой пшеницы по содержанию витаминов Р и С для производства зерновых хлопьев повышенной биологической ценности, которые изготовлены по различным технологиям, где используются физическое и/или биологическое воздействие на зерно с целью интенсификации образования в нем полезных веществ. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article establishes a comparative assessment of spring and winter wheat according to the content of vitamins P and C for the production of cereal flakes with increased biological value, which are made according to various technologies, which use physical and/or biological effects on the grain to intensify the formation of useful substances in it. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194; | - |
dc.subject | яра пшениця | uk_UA |
dc.subject | озима пшениці | uk_UA |
dc.subject | пророщування | uk_UA |
dc.subject | пшеничні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.subject | яровая пшеница | uk_UA |
dc.subject | озимая пшеница | uk_UA |
dc.subject | проращивание | uk_UA |
dc.subject | пшеничные зерновые хлопья повышенной биологической ценности | uk_UA |
dc.subject | spring wheat | uk_UA |
dc.subject | winter wheat | uk_UA |
dc.subject | germination | uk_UA |
dc.subject | wheat cereal flakes with increased biological value | uk_UA |
dc.title | Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.title.alternative | Целесообразность интенсификации проращивания озимой пшеницы в технологии зерновых хлопьев повышенной биологической ценности | uk_UA |
dc.title.alternative | The expediency of intensification of winter wheat germination in the technology of cereal flakes with increased biological value | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21_194_2018.pdf | 595.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.