Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorІзмайлова, О. О.-
dc.contributor.authorШурдугайло, А.-
dc.contributor.authorШурдугайло, О.-
dc.date.accessioned2022-11-11T16:36:55Z-
dc.date.available2022-11-11T16:36:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФоміна І. М., Ізмайлова О. О., Шурдугайло А., Шурдугайло О. Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 194 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2018. С. 137-143.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13255-
dc.description.abstractУ статті наведено порівняльну оцінку ярої та озимої пшениці за вмістом вітамінів Р та С для виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності, які виготовлені за різними технологіями, де використовуються фізичний та/або біологічний вплив на зерно з метою інтенсифікації утворення в ньому корисних речовин.uk_UA
dc.description.abstractВ статье представлена сравнительная оценка яровой и озимой пшеницы по содержанию витаминов Р и С для производства зерновых хлопьев повышенной биологической ценности, которые изготовлены по различным технологиям, где используются физическое и/или биологическое воздействие на зерно с целью интенсификации образования в нем полезных веществ.uk_UA
dc.description.abstractThe article establishes a comparative assessment of spring and winter wheat according to the content of vitamins P and C for the production of cereal flakes with increased biological value, which are made according to various technologies, which use physical and/or biological effects on the grain to intensify the formation of useful substances in it.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 194;-
dc.subjectяра пшеницяuk_UA
dc.subjectозима пшениціuk_UA
dc.subjectпророщуванняuk_UA
dc.subjectпшеничні зернові пластівці підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.subjectяровая пшеницаuk_UA
dc.subjectозимая пшеницаuk_UA
dc.subjectпроращиваниеuk_UA
dc.subjectпшеничные зерновые хлопья повышенной биологической ценностиuk_UA
dc.subjectspring wheatuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectgerminationuk_UA
dc.subjectwheat cereal flakes with increased biological valueuk_UA
dc.titleДоцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.title.alternativeЦелесообразность интенсификации проращивания озимой пшеницы в технологии зерновых хлопьев повышенной биологической ценностиuk_UA
dc.title.alternativeThe expediency of intensification of winter wheat germination in the technology of cereal flakes with increased biological valueuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21_194_2018.pdf595.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.