Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235
Назва: | Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності |
Автори: | Олійник, Світлана Георгіївна Самохвалова, Ольга Володимирівна Лапицька, Надія Василівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Сиза, Ольга Іллівна Єрмоленко, Валерія Валеріївна Недвіга, Світлана Вікторівна |
Дата публікації: | 10-лип-2019 |
Бібліографічний опис: | Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності. Патент України на корисну модель № 135520, МПК (2019.01) A21D 8/00. С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 12068; заявл. 05.12.2018; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13. 6 с. |
Серія/номер: | 11;135520 |
Короткий огляд (реферат): | Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину та підкислювач. Як збагачувальну сировину сумісно використовують шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
135520.pdf | 159.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.