Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorЄрмоленко, Валерія Валеріївна-
dc.contributor.authorНедвіга, Світлана Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-11T13:20:40Z-
dc.date.available2022-11-11T13:20:40Z-
dc.date.issued2019-07-10-
dc.identifier.citationЖитньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності. Патент України на корисну модель № 135520, МПК (2019.01) A21D 8/00. С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 12068; заявл. 05.12.2018; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235-
dc.description.abstractСклад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину та підкислювач. Як збагачувальну сировину сумісно використовують шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;135520-
dc.titleЖитньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
135520.pdf159.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.