Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235
Title: Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності
Authors: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Сиза, Ольга Іллівна
Єрмоленко, Валерія Валеріївна
Недвіга, Світлана Вікторівна
Issue Date: 10-Jul-2019
Citation: Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності. Патент України на корисну модель № 135520, МПК (2019.01) A21D 8/00. С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 12068; заявл. 05.12.2018; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13. 6 с.
Series/Report no.: 11;135520
Abstract: Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину та підкислювач. Як збагачувальну сировину сумісно використовують шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
135520.pdf159.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.