Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235
Название: Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності
Авторы: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Лапицька, Надія Василівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Сиза, Ольга Іллівна
Єрмоленко, Валерія Валеріївна
Недвіга, Світлана Вікторівна
Дата публикации: 10-июл-2019
Библиографическое описание: Житньо-пшеничний хліб підвищеної харчової цінності. Патент України на корисну модель № 135520, МПК (2019.01) A21D 8/00. С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова, О. І. Сиза, В. В. Єрмоленко, С. В. Недвіга; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 12068; заявл. 05.12.2018; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13. 6 с.
Серия/номер: 11;135520
Краткий осмотр (реферат): Склад житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності містить борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, дріжджі пресовані, цукор білий кристалічний, сіль, збагачувальну сировину та підкислювач. Як збагачувальну сировину сумісно використовують шрот зародків пшениці та шрот плодів шипшини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13235
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
135520.pdf159.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.