Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13162
Назва: Приклади тестових питань Державного іспиту для студентів ННІ ЕКТ ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Автори: Мірошник, О. О.
Савченко, О. А.
Трунова, І. М.
Ключові слова: експлуатація енергетичного обладнання;засоби автоматизації;електропостачання споживачів;програмно-апаратне забезпечення;системи керування в енергетиці;САПР електроустановок;патентознавство;інтелектуальна власність;електромагнітне поле;електромагнітна сумісність;енергозбереження;енергетичний менеджмент;інформаційні системи;електроустановки;економічні розрахунки в електроенергетиці;наукові дослідження
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка
Бібліографічний опис: Мірошник О. О., Савченко О. А., Трунова І. М. та ін. Приклади тестових питань Державного іспиту для студентів ННІ ЕКТ ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2017. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Приведені приклади тестових питань за дисциплінами, що вивчаються студентами ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» для підготовки до Державного іспиту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13162
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Pryklady _test_ mahistry_141.pdf584.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.