Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13162
Title: Приклади тестових питань Державного іспиту для студентів ННІ ЕКТ ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Authors: Мірошник, О. О.
Савченко, О. А.
Трунова, І. М.
Keywords: експлуатація енергетичного обладнання;засоби автоматизації;електропостачання споживачів;програмно-апаратне забезпечення;системи керування в енергетиці;САПР електроустановок;патентознавство;інтелектуальна власність;електромагнітне поле;електромагнітна сумісність;енергозбереження;енергетичний менеджмент;інформаційні системи;електроустановки;економічні розрахунки в електроенергетиці;наукові дослідження
Issue Date: 2017
Publisher: Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка
Citation: Мірошник О. О., Савченко О. А., Трунова І. М. та ін. Приклади тестових питань Державного іспиту для студентів ННІ ЕКТ ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2017. 58 с.
Abstract: Приведені приклади тестових питань за дисциплінами, що вивчаються студентами ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» для підготовки до Державного іспиту.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13162
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Pryklady _test_ mahistry_141.pdf584.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.