Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13162
Название: Приклади тестових питань Державного іспиту для студентів ННІ ЕКТ ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Авторы: Мірошник, О. О.
Савченко, О. А.
Трунова, І. М.
Ключевые слова: експлуатація енергетичного обладнання;засоби автоматизації;електропостачання споживачів;програмно-апаратне забезпечення;системи керування в енергетиці;САПР електроустановок;патентознавство;інтелектуальна власність;електромагнітне поле;електромагнітна сумісність;енергозбереження;енергетичний менеджмент;інформаційні системи;електроустановки;економічні розрахунки в електроенергетиці;наукові дослідження
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка
Библиографическое описание: Мірошник О. О., Савченко О. А., Трунова І. М. та ін. Приклади тестових питань Державного іспиту для студентів ННІ ЕКТ ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2017. 58 с.
Краткий осмотр (реферат): Приведені приклади тестових питань за дисциплінами, що вивчаються студентами ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» для підготовки до Державного іспиту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13162
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Pryklady _test_ mahistry_141.pdf584.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.