Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 92 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберіганняОдарченко, Микола Семенович; Бабіч, Аліна Олександрівна; Піддубний, Василь Вікторович
2014Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначенняІванов, Сергій Віталійович; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Омельченко, Олександра Василіївна
2014Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбасОнищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Островерх, Ірина Станіславівна
2014М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технологіїГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Скляр, Анжеліка Олександрівна
2014Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузіПасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна
2014Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних системМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталя Юріївна
2014Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з трояндиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2014Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибівОдарченко, Дмитро Миколайович
2014Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартногоКрутовий, Жорж Андрійович
2014Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природиМурликіна, Наталя Віталіївна