Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2014
Випуск 1 (19)
Випуск 2 (20)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 92 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання
Одарченко, Микола Семенович
;
Бабіч, Аліна Олександрівна
;
Піддубний, Василь Вікторович
2014
Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення
Іванов, Сергій Віталійович
;
Рижкова, Таїсія Миколаївна
;
Омельченко, Олександра Василіївна
2014
Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Островерх, Ірина Станіславівна
2014
М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології
Головко, Микола Павлович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Скляр, Анжеліка Олександрівна
2014
Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі
Пасічний, Василь Миколайович
;
Желуденко, Юлія Володимирівна
2014
Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем
Малюк, Людмила Петрівна
;
Балацька, Наталя Юріївна
2014
Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Кузнецова, Тетяна Олегівна
2014
Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів
Одарченко, Дмитро Миколайович
2014
Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного
Крутовий, Жорж Андрійович
2014
Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природи
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Discover
Author
7
Крутовий, Жорж Андрійович
4
Дьяков, Олександр Георгійович
4
Прісс, Олеся Петрівна
3
Борисова, Аліна Олексіївна
3
Запаренко, Ганна Володимирівна
3
Захаренко, Віталій Олександрович
3
Павлюк, Раїса Юріївна
3
Петренко, Олена Володимирівна
3
Погарська, Вікторія Вадимівна
3
Постнов, Геннадій Михайлович
.
next >
Subject
5
quality
5
вироби
5
заморожування
5
зберігання
5
качество
5
температура
5
хранение
5
якість
4
drying
4
freezing
.
next >
Date issued
90
2014
Has File(s)
90
true