Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2014
Випуск 1 (19)
Випуск 2 (20)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 92 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів
Заплетніков, Ігор Миколайович
;
Пільненко, Антон Костянтинович
;
Гордієнко, Олександр Володимирович
;
Cеваторова, Ірина Сергіївна
2014
Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктів
Потапов, Володимир Олексійович
;
Семенюк, Дмитро Павлович
2014
Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
Гура, Олександр Васильович
;
Декань, Олексій Олексійович
2014
Комплексна оцінка якості апарата АРЖМ-0.07-1
Костенко, Станіслав Миколайович
2014
Застосування комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робіт
Лебединець, Ігор Володимирович
;
Саєнко, Сергій Юрійович
;
Костенко, Станіслав Миколайович
2014
Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання
Одарченко, Андрій Миколайович
;
Карбівнича, Тетяна Василівна
;
Михайлик, Володимир Іванович
;
Соколова, Євгенія Борисівна
2014
Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2014
Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпеки
Колесник, Тетяна Леонідівна
;
Колесник, Аліна Олексіївна
;
Яковлєв, Ігор Олегович
2014
Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання
Одарченко, Микола Семенович
;
Бабіч, Аліна Олександрівна
;
Піддубний, Василь Вікторович
2014
Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення
Іванов, Сергій Віталійович
;
Рижкова, Таїсія Миколаївна
;
Омельченко, Олександра Василіївна
Discover
Author
7
Крутовий, Жорж Андрійович
4
Дьяков, Олександр Георгійович
4
Прісс, Олеся Петрівна
3
Борисова, Аліна Олексіївна
3
Запаренко, Ганна Володимирівна
3
Захаренко, Віталій Олександрович
3
Павлюк, Раїса Юріївна
3
Петренко, Олена Володимирівна
3
Погарська, Вікторія Вадимівна
3
Постнов, Геннадій Михайлович
.
next >
Subject
5
quality
5
вироби
5
заморожування
5
зберігання
5
качество
5
температура
5
хранение
5
якість
4
drying
4
freezing
.
next >
Date issued
90
2014
Has File(s)
90
true