Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263
Назва: Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі"для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Автори: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Ключові слова: менеджмент;галузевий менеджмент;м’ясопереробні підприємства;підприємницька діяльність;організаційно-правові форми;самостійна робота
Дата публікації: 2006
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі" для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / уклад. : С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2006. 45 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Вивчення дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” повинно забезпечити студентів необхідними теоретичними знаннями, практичними навичками щодо самостійного прийняття управлінських рішень у підприємствах м’ясопереробної галузі різних форм власності та організаційно-правових форм підприємницької діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_dlya_semin_i_prakt_menedzhment_pidpriyemstv_galuzi_tkachova_tkachenko_2006.PDF687.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.