Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, Ольга Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-06T20:47:02Z | - |
dc.date.available | 2022-11-06T20:47:02Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі" для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / уклад. : С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2006. 45 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Вивчення дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” повинно забезпечити студентів необхідними теоретичними знаннями, практичними навичками щодо самостійного прийняття управлінських рішень у підприємствах м’ясопереробної галузі різних форм власності та організаційно-правових форм підприємницької діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | менеджмент | uk_UA |
dc.subject | галузевий менеджмент | uk_UA |
dc.subject | м’ясопереробні підприємства | uk_UA |
dc.subject | підприємницька діяльність | uk_UA |
dc.subject | організаційно-правові форми | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі"для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_dlya_semin_i_prakt_menedzhment_pidpriyemstv_galuzi_tkachova_tkachenko_2006.PDF | 687.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.