Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263
Название: Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі"для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Ключевые слова: менеджмент;галузевий менеджмент;м’ясопереробні підприємства;підприємницька діяльність;організаційно-правові форми;самостійна робота
Дата публикации: 2006
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі" для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / уклад. : С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2006. 45 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Вивчення дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” повинно забезпечити студентів необхідними теоретичними знаннями, практичними навичками щодо самостійного прийняття управлінських рішень у підприємствах м’ясопереробної галузі різних форм власності та організаційно-правових форм підприємницької діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkaz_dlya_semin_i_prakt_menedzhment_pidpriyemstv_galuzi_tkachova_tkachenko_2006.PDF687.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.