Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263
Title: Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі"для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Keywords: менеджмент;галузевий менеджмент;м’ясопереробні підприємства;підприємницька діяльність;організаційно-правові форми;самостійна робота
Issue Date: 2006
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Методичні вказівки до семінарських і практичних занять з дисципліни "Менеджмент підприємств галузі" для студентів денної форми навчання спеціальностей 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / уклад. : С. С. Ткачова, О. П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2006. 45 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені у відповідності до робочої програми з дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” для студентів спеціальності 7.091707 “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Вивчення дисципліни “Менеджмент підприємств галузі” повинно забезпечити студентів необхідними теоретичними знаннями, практичними навичками щодо самостійного прийняття управлінських рішень у підприємствах м’ясопереробної галузі різних форм власності та організаційно-правових форм підприємницької діяльності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12263
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_dlya_semin_i_prakt_menedzhment_pidpriyemstv_galuzi_tkachova_tkachenko_2006.PDF687.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.