Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12255
Назва: Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.050201 "Менеджмент організацій" "Менеджмент підприємств харчування" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 7.091710 "Технологія громадського харчування"
Автори: Ткачова, Світлана Сергіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Ключові слова: менеджмент підприємств харчування;менеджмент організацій;менеджмент галузевий;тести
Дата публікації: 2001
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.050201 "Менеджмент організацій" Менеджмент підприємств харчування" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 7.091710 "Технологія громадського харчування" / уклад. : С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2001. 21 с.
Короткий огляд (реферат): Тема "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" є найважливішою складовою програм курсів "Менеджмент галузевий" та "Менеджмент підприємств харчування". Сучасна спеціальна література з менеджменту та підприємництва містить багато інформації щодо механізму розробки організаційних структур управління, класифікації видів структур, особливостей їх використання на практиці. Потрібно систематизувати інформацію та підвищити її практичну значущість шляхом розкриття специфічних особливостей підприємств харчування. Це є головною метою даних методичних вказівок. Методичні вказівки нададуть допомогу не тільки у проведенні практичних занять, які заплановані програмами курсів "Менеджмент галузевий" та "Менеджмент підприємств харчування", а також стануть в нагоді студентам, які виконують курсові та дипломні роботи за спеціальністю 8.050201 "Менеджмент організацій".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12255
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_prakt_zanyat_rozrob_organiz_struktur_upravlinnya_tkachova_chatchenko_2001.PDF384.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.