Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12255
Название: Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.050201 "Менеджмент організацій" "Менеджмент підприємств харчування" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 7.091710 "Технологія громадського харчування"
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Ключевые слова: менеджмент підприємств харчування;менеджмент організацій;менеджмент галузевий;тести
Дата публикации: 2001
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.050201 "Менеджмент організацій" Менеджмент підприємств харчування" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 7.091710 "Технологія громадського харчування" / уклад. : С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2001. 21 с.
Краткий осмотр (реферат): Тема "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" є найважливішою складовою програм курсів "Менеджмент галузевий" та "Менеджмент підприємств харчування". Сучасна спеціальна література з менеджменту та підприємництва містить багато інформації щодо механізму розробки організаційних структур управління, класифікації видів структур, особливостей їх використання на практиці. Потрібно систематизувати інформацію та підвищити її практичну значущість шляхом розкриття специфічних особливостей підприємств харчування. Це є головною метою даних методичних вказівок. Методичні вказівки нададуть допомогу не тільки у проведенні практичних занять, які заплановані програмами курсів "Менеджмент галузевий" та "Менеджмент підприємств харчування", а також стануть в нагоді студентам, які виконують курсові та дипломні роботи за спеціальністю 8.050201 "Менеджмент організацій".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12255
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkaz_prakt_zanyat_rozrob_organiz_struktur_upravlinnya_tkachova_chatchenko_2001.PDF384.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.