Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Чатченко, Ольга Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-06T18:25:22Z | - |
dc.date.available | 2022-11-06T18:25:22Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.050201 "Менеджмент організацій" Менеджмент підприємств харчування" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 7.091710 "Технологія громадського харчування" / уклад. : С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2001. 21 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12255 | - |
dc.description.abstract | Тема "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" є найважливішою складовою програм курсів "Менеджмент галузевий" та "Менеджмент підприємств харчування". Сучасна спеціальна література з менеджменту та підприємництва містить багато інформації щодо механізму розробки організаційних структур управління, класифікації видів структур, особливостей їх використання на практиці. Потрібно систематизувати інформацію та підвищити її практичну значущість шляхом розкриття специфічних особливостей підприємств харчування. Це є головною метою даних методичних вказівок. Методичні вказівки нададуть допомогу не тільки у проведенні практичних занять, які заплановані програмами курсів "Менеджмент галузевий" та "Менеджмент підприємств харчування", а також стануть в нагоді студентам, які виконують курсові та дипломні роботи за спеціальністю 8.050201 "Менеджмент організацій". | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | менеджмент підприємств харчування | uk_UA |
dc.subject | менеджмент організацій | uk_UA |
dc.subject | менеджмент галузевий | uk_UA |
dc.subject | тести | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.050201 "Менеджмент організацій" "Менеджмент підприємств харчування" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 7.091710 "Технологія громадського харчування" | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_prakt_zanyat_rozrob_organiz_struktur_upravlinnya_tkachova_chatchenko_2001.PDF | 384.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.