Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11576
Название: | Мерчандайзинг |
Авторы: | Сподар, Катерина Вікторівна Соколова, Євгенія Борисівна Андріюк, Емма Іванівна |
Ключевые слова: | мерчандайзинг |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мерчандайзинг : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : К. В. Сподар, Є. Б. Соколова, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2016. 13 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни «Мерчандайзинг» є формування у студентів системи теоретичних знань і практичних навичок щодо застосування мерчандайзингу виробничими/постачальницькими та роздрібними підприємствами в просуванні товарів до споживачів. Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з мерчандайзингу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11576 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_dlya_samost_robit_merchandajzing_2016.pdf | 340.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.