Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11576
Title: | Мерчандайзинг |
Authors: | Сподар, Катерина Вікторівна Соколова, Євгенія Борисівна Андріюк, Емма Іванівна |
Keywords: | мерчандайзинг |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мерчандайзинг : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : К. В. Сподар, Є. Б. Соколова, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2016. 13 с. |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни «Мерчандайзинг» є формування у студентів системи теоретичних знань і практичних навичок щодо застосування мерчандайзингу виробничими/постачальницькими та роздрібними підприємствами в просуванні товарів до споживачів. Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з мерчандайзингу. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11576 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_dlya_samost_robit_merchandajzing_2016.pdf | 340.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.