Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11576
Title: Мерчандайзинг
Authors: Сподар, Катерина Вікторівна
Соколова, Євгенія Борисівна
Андріюк, Емма Іванівна
Keywords: мерчандайзинг
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мерчандайзинг : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : К. В. Сподар, Є. Б. Соколова, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2016. 13 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Мерчандайзинг» є формування у студентів системи теоретичних знань і практичних навичок щодо застосування мерчандайзингу виробничими/постачальницькими та роздрібними підприємствами в просуванні товарів до споживачів. Пропоновані в методичних вказівках рекомендації для самостійної підготовки допоможуть студентам опанувати питання курсу та оцінити важливість і необхідність наукових знань та практичних навичок з мерчандайзингу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11576
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomend_dlya_samost_robit_merchandajzing_2016.pdf340.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.