Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559
Назва: Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства
Автори: Акімова, Наталія Сергіївна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Топоркова, Олена Вячеславівна
Ключові слова: бухгалтерський облік;аудит;підприємства торгівлі;управління підприємством;рентабельність;збереження майна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Акімова Н. С., Наумова Т. А., Топоркова О.В. Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства: метод. вказівки та завдання для контр. роботи в період навчання on-line для здобув. вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спец. 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 36 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки покликані сприяти формуванню фахівців з обліку і аудиту, які б відповідали новим тенденціям і перспективним вимогам підготовки висококваліфікованих спеціалістів з новим мисленням, здатних не тільки спостерігати та реєструвати різні факти господарського життя, але й робити вагомий внесок у справу покращення збереження майна, управління підприємством, підвищення його рентабельності. Вправи, що викладені в методичних вказівках, мають на меті закріпити знання студентів, які вони отримали з курсу обліку в торгівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkazivky_kontr_robota_BO_071_2021.pdf652.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.