Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559
Назва: | Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства |
Автори: | Акімова, Наталія Сергіївна Наумова, Тетяна Анатоліївна Топоркова, Олена Вячеславівна |
Ключові слова: | бухгалтерський облік;аудит;підприємства торгівлі;управління підприємством;рентабельність;збереження майна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Акімова Н. С., Наумова Т. А., Топоркова О.В. Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства: метод. вказівки та завдання для контр. роботи в період навчання on-line для здобув. вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спец. 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 36 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки покликані сприяти формуванню фахівців з обліку і аудиту, які б відповідали новим тенденціям і перспективним вимогам підготовки висококваліфікованих спеціалістів з новим мисленням, здатних не тільки спостерігати та реєструвати різні факти господарського життя, але й робити вагомий внесок у справу покращення збереження майна, управління підприємством, підвищення його рентабельності. Вправи, що викладені в методичних вказівках, мають на меті закріпити знання студентів, які вони отримали з курсу обліку в торгівлі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkazivky_kontr_robota_BO_071_2021.pdf | 652.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.