Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11559
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАкімова, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorНаумова, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorТопоркова, Олена Вячеславівна-
dc.date.accessioned2022-11-01T17:34:52Z-
dc.date.available2022-11-01T17:34:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАкімова Н. С., Наумова Т. А., Топоркова О.В. Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства: метод. вказівки та завдання для контр. роботи в період навчання on-line для здобув. вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спец. 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559-
dc.description.abstractМетодичні вказівки покликані сприяти формуванню фахівців з обліку і аудиту, які б відповідали новим тенденціям і перспективним вимогам підготовки висококваліфікованих спеціалістів з новим мисленням, здатних не тільки спостерігати та реєструвати різні факти господарського життя, але й робити вагомий внесок у справу покращення збереження майна, управління підприємством, підвищення його рентабельності. Вправи, що викладені в методичних вказівках, мають на меті закріпити знання студентів, які вони отримали з курсу обліку в торгівлі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UA
dc.subjectаудитuk_UA
dc.subjectпідприємства торгівліuk_UA
dc.subjectуправління підприємствомuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectзбереження майнаuk_UA
dc.titleБухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkazivky_kontr_robota_BO_071_2021.pdf652.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.