Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559
Title: Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства
Authors: Акімова, Наталія Сергіївна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Топоркова, Олена Вячеславівна
Keywords: бухгалтерський облік;аудит;підприємства торгівлі;управління підприємством;рентабельність;збереження майна
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Акімова Н. С., Наумова Т. А., Топоркова О.В. Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства: метод. вказівки та завдання для контр. роботи в період навчання on-line для здобув. вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спец. 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 36 с.
Abstract: Методичні вказівки покликані сприяти формуванню фахівців з обліку і аудиту, які б відповідали новим тенденціям і перспективним вимогам підготовки висококваліфікованих спеціалістів з новим мисленням, здатних не тільки спостерігати та реєструвати різні факти господарського життя, але й робити вагомий внесок у справу покращення збереження майна, управління підприємством, підвищення його рентабельності. Вправи, що викладені в методичних вказівках, мають на меті закріпити знання студентів, які вони отримали з курсу обліку в торгівлі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkazivky_kontr_robota_BO_071_2021.pdf652.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.