Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559
Title: | Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства |
Authors: | Акімова, Наталія Сергіївна Наумова, Тетяна Анатоліївна Топоркова, Олена Вячеславівна |
Keywords: | бухгалтерський облік;аудит;підприємства торгівлі;управління підприємством;рентабельність;збереження майна |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Акімова Н. С., Наумова Т. А., Топоркова О.В. Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства: метод. вказівки та завдання для контр. роботи в період навчання on-line для здобув. вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спец. 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 Управління та адміністрування; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 36 с. |
Abstract: | Методичні вказівки покликані сприяти формуванню фахівців з обліку і аудиту, які б відповідали новим тенденціям і перспективним вимогам підготовки висококваліфікованих спеціалістів з новим мисленням, здатних не тільки спостерігати та реєструвати різні факти господарського життя, але й робити вагомий внесок у справу покращення збереження майна, управління підприємством, підвищення його рентабельності. Вправи, що викладені в методичних вказівках, мають на меті закріпити знання студентів, які вони отримали з курсу обліку в торгівлі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11559 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkazivky_kontr_robota_BO_071_2021.pdf | 652.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.