Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055
Назва: | Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери |
Автори: | Дейниченко, Г. В. Івашина, Л. Л. Півень, О. М. |
Ключові слова: | водорость зостера;антиоксидантні властивості;екстракти з водорості |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Івашина Л. Л., Півень О. М. Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 492-500. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано ефективнiсть iнгiбiморiв окиснення, що містяться у водорості зостері, методом перевірки їхньої антиокиснювальної активності на модельнiй системі, а саме: вивчено вплив 5 екстрактів з водорості зостери Ha швидкість окиснення кумолу та визначено ефективні константи швидкості реакції між інгібітором та пероксидним радикалом. The given article is devoted to the analysis of effectiveness of oxidation in hibitors that are in grassweed, to the method of checking of their antioxidation ac tivity on the modelling system and namely the influence of five grassweed extracts on the speed of oxidation of i-propylbenzene is studied and the effective constants of speed of reaction between an inhibitor and a peroxide radical are defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_78.pdf | 760.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.