Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055
Название: | Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Івашина, Л. Л. Півень, О. М. |
Ключевые слова: | водорость зостера;антиоксидантні властивості;екстракти з водорості |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Івашина Л. Л., Півень О. М. Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 492-500. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано ефективнiсть iнгiбiморiв окиснення, що містяться у водорості зостері, методом перевірки їхньої антиокиснювальної активності на модельнiй системі, а саме: вивчено вплив 5 екстрактів з водорості зостери Ha швидкість окиснення кумолу та визначено ефективні константи швидкості реакції між інгібітором та пероксидним радикалом. The given article is devoted to the analysis of effectiveness of oxidation in hibitors that are in grassweed, to the method of checking of their antioxidation ac tivity on the modelling system and namely the influence of five grassweed extracts on the speed of oxidation of i-propylbenzene is studied and the effective constants of speed of reaction between an inhibitor and a peroxide radical are defined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_78.pdf | 760.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.