Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorІвашина, Л. Л.-
dc.contributor.authorПівень, О. М.-
dc.date.accessioned2022-10-29T13:51:54Z-
dc.date.available2022-10-29T13:51:54Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Івашина Л. Л., Півень О. М. Дослідження антиоксидантних властивостей водорості зостери. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 492-500.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11055-
dc.description.abstractПроаналізовано ефективнiсть iнгiбiморiв окиснення, що містяться у водорості зостері, методом перевірки їхньої антиокиснювальної активності на модельнiй системі, а саме: вивчено вплив 5 екстрактів з водорості зостери Ha швидкість окиснення кумолу та визначено ефективні константи швидкості реакції між інгібітором та пероксидним радикалом.uk_UA
dc.description.abstractThe given article is devoted to the analysis of effectiveness of oxidation in hibitors that are in grassweed, to the method of checking of their antioxidation ac tivity on the modelling system and namely the influence of five grassweed extracts on the speed of oxidation of i-propylbenzene is studied and the effective constants of speed of reaction between an inhibitor and a peroxide radical are defined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectводорость зостераuk_UA
dc.subjectантиоксидантні властивостіuk_UA
dc.subjectекстракти з водоростіuk_UA
dc.titleДослідження антиоксидантних властивостей водорості зостериuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_78.pdf760.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.