Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11052
Назва: Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения
Автори: Буханов, В. Д.
Везенцев, А. И.
Науменко, Л. И.
Мячикова, Н. И.
Ключові слова: продукти тваринного походження;якісне харчування;екологічно чисті продукти
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Буханов В. Д., Везенцев А. И., Науменко Л. И., Мячикова Н. И. Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 474-479.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання отримання продуктів тваринного походження підвищеної біологічної цінності, із зниженим вмістом речовин, що становлять небезпеку для здоров'я людини, шляхом використання у складі кормів для тварин сорбентів і/або сорбційно-активних препаратів на основі наноструктурних шаруватих силікатів типу 2:1 з розбухаючою кристалічною решіткою.
Questions of reception of products of an animal origin of the raised biological value, with the lowered maintenance of the substances representing health hazard of the person by use as a part of forages for animal sorbents and or sorbezion noactivity of preparations on a basis of nanostructure of layered silicates of type 1:2 with the inflating crystal lattice are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11052
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_75.pdf634.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.