Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11052
Название: | Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения |
Авторы: | Буханов, В. Д. Везенцев, А. И. Науменко, Л. И. Мячикова, Н. И. |
Ключевые слова: | продукти тваринного походження;якісне харчування;екологічно чисті продукти |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Буханов В. Д., Везенцев А. И., Науменко Л. И., Мячикова Н. И. Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 474-479. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання отримання продуктів тваринного походження підвищеної біологічної цінності, із зниженим вмістом речовин, що становлять небезпеку для здоров'я людини, шляхом використання у складі кормів для тварин сорбентів і/або сорбційно-активних препаратів на основі наноструктурних шаруватих силікатів типу 2:1 з розбухаючою кристалічною решіткою. Questions of reception of products of an animal origin of the raised biological value, with the lowered maintenance of the substances representing health hazard of the person by use as a part of forages for animal sorbents and or sorbezion noactivity of preparations on a basis of nanostructure of layered silicates of type 1:2 with the inflating crystal lattice are considered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11052 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_75.pdf | 634.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.