Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБуханов, В. Д.-
dc.contributor.authorВезенцев, А. И.-
dc.contributor.authorНауменко, Л. И.-
dc.contributor.authorМячикова, Н. И.-
dc.date.accessioned2022-10-29T12:26:14Z-
dc.date.available2022-10-29T12:26:14Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБуханов В. Д., Везенцев А. И., Науменко Л. И., Мячикова Н. И. Современные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхождения. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 474-479.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11052-
dc.description.abstractРозглянуто питання отримання продуктів тваринного походження підвищеної біологічної цінності, із зниженим вмістом речовин, що становлять небезпеку для здоров'я людини, шляхом використання у складі кормів для тварин сорбентів і/або сорбційно-активних препаратів на основі наноструктурних шаруватих силікатів типу 2:1 з розбухаючою кристалічною решіткою.uk_UA
dc.description.abstractQuestions of reception of products of an animal origin of the raised biological value, with the lowered maintenance of the substances representing health hazard of the person by use as a part of forages for animal sorbents and or sorbezion noactivity of preparations on a basis of nanostructure of layered silicates of type 1:2 with the inflating crystal lattice are considered.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпродукти тваринного походженняuk_UA
dc.subjectякісне харчуванняuk_UA
dc.subjectекологічно чисті продуктиuk_UA
dc.titleСовременные проблемы качественного питания и получения экологически чистых продуктов животного происхожденияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_75.pdf634.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.