Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11022
Назва: | Комплексна оцінка якості сметанних десертів |
Автори: | Гордієнко, В. В. Сесь, А. М. Прокудіна, В. Ю. Михайлик, В. І. |
Ключові слова: | сметанні десерти;кваліметрія;якість десертів |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії. The question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery application |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_69.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.