Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11022
Назва: Комплексна оцінка якості сметанних десертів
Автори: Гордієнко, В. В.
Сесь, А. М.
Прокудіна, В. Ю.
Михайлик, В. І.
Ключові слова: сметанні десерти;кваліметрія;якість десертів
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії.
The question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery application
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_69.pdf1.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.