Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11022
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гордієнко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Сесь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Прокудіна, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Михайлик, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T18:20:41Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T18:20:41Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery application | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сметанні десерти | uk_UA |
dc.subject | кваліметрія | uk_UA |
dc.subject | якість десертів | uk_UA |
dc.title | Комплексна оцінка якості сметанних десертів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_69.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.