Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГордієнко, В. В.-
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorПрокудіна, В. Ю.-
dc.contributor.authorМихайлик, В. І.-
dc.date.accessioned2022-10-28T18:20:41Z-
dc.date.available2022-10-28T18:20:41Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022-
dc.description.abstractРозглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії.uk_UA
dc.description.abstractThe question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery applicationuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсметанні десертиuk_UA
dc.subjectкваліметріяuk_UA
dc.subjectякість десертівuk_UA
dc.titleКомплексна оцінка якості сметанних десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_69.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.