Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11022
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГордієнко, В. В.-
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorПрокудіна, В. Ю.-
dc.contributor.authorМихайлик, В. І.-
dc.date.accessioned2022-10-28T18:20:41Z-
dc.date.available2022-10-28T18:20:41Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022-
dc.description.abstractРозглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії.uk_UA
dc.description.abstractThe question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery applicationuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсметанні десертиuk_UA
dc.subjectкваліметріяuk_UA
dc.subjectякість десертівuk_UA
dc.titleКомплексна оцінка якості сметанних десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_69.pdf1.27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.