Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11022
Название: | Комплексна оцінка якості сметанних десертів |
Авторы: | Гордієнко, В. В. Сесь, А. М. Прокудіна, В. Ю. Михайлик, В. І. |
Ключевые слова: | сметанні десерти;кваліметрія;якість десертів |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії. The question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery application |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_69.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.