Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11022
Название: Комплексна оцінка якості сметанних десертів
Авторы: Гордієнко, В. В.
Сесь, А. М.
Прокудіна, В. Ю.
Михайлик, В. І.
Ключевые слова: сметанні десерти;кваліметрія;якість десертів
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гордієнко В. В., Сесь А. М., Прокудіна В. Ю., Михайлик В. І. Комплексна оцінка якості сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 428-438.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання комплексної оцінки якості сметанних десертів за рахунок використання кваліметрії.
The question of complex evaluation of sour-cream deserts due to qualimetery application
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11022
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_69.pdf1.27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.