Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019
Назва: Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру
Автори: Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Карев, М. О.
Ключові слова: охолодження;зефір;пектин;структуроутворення
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Єфремов Ю. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Карев М. О. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 411-418.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вибір прискореного процесу структуроутворення зефіру на агарі та пектині різними способами охолодження.
The article is devoted to the research of the choice of accelerated process of zephyr structure creation based on agar and pectin by various cooling methods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_67.pdf767.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.