Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019
Название: | Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру |
Авторы: | Єфремов, Ю. І. Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. Карев, М. О. |
Ключевые слова: | охолодження;зефір;пектин;структуроутворення |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Єфремов Ю. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Карев М. О. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 411-418. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вибір прискореного процесу структуроутворення зефіру на агарі та пектині різними способами охолодження. The article is devoted to the research of the choice of accelerated process of zephyr structure creation based on agar and pectin by various cooling methods. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_67.pdf | 767.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.