Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єфремов, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Карев, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T17:36:09Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T17:36:09Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Єфремов Ю. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Карев М. О. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 411-418. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вибір прискореного процесу структуроутворення зефіру на агарі та пектині різними способами охолодження. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is devoted to the research of the choice of accelerated process of zephyr structure creation based on agar and pectin by various cooling methods. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | охолодження | uk_UA |
dc.subject | зефір | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | структуроутворення | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_67.pdf | 767.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.