Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄфремов, Ю. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorКарев, М. О.-
dc.date.accessioned2022-10-28T17:36:09Z-
dc.date.available2022-10-28T17:36:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЄфремов Ю. І., Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Карев М. О. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 411-418.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11019-
dc.description.abstractДосліджено вибір прискореного процесу структуроутворення зефіру на агарі та пектині різними способами охолодження.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the research of the choice of accelerated process of zephyr structure creation based on agar and pectin by various cooling methods.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.subjectзефірuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectструктуроутворенняuk_UA
dc.titleДослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_67.pdf767.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.