Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11017
Название: Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна
Авторы: Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Сесь, А. М.
Піддубний, В. В.
Ключевые слова: напівфабрикати;гриби глива;заморожування;зберігання
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 403-411.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено спосіб одержання напівфабрикату багатофункціонального призначення із грибів глива звичайна та досліджено його товарознавчі характеристики за умов швидкого заморожування в процесі тривалого зберігання.
The developed way of reception of a half-finished product of multipurpose appointment from mushrooms veshenka ordinary also are investigated merchandising characteristics at fast freezing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_66.pdf883.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.