Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11017
Название: | Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна |
Авторы: | Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. Сесь, А. М. Піддубний, В. В. |
Ключевые слова: | напівфабрикати;гриби глива;заморожування;зберігання |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 403-411. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено спосіб одержання напівфабрикату багатофункціонального призначення із грибів глива звичайна та досліджено його товарознавчі характеристики за умов швидкого заморожування в процесі тривалого зберігання. The developed way of reception of a half-finished product of multipurpose appointment from mushrooms veshenka ordinary also are investigated merchandising characteristics at fast freezing. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_66.pdf | 883.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.