Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017
Title: | Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна |
Authors: | Одарченко, Д. М. Одарченко, А. М. Сесь, А. М. Піддубний, В. В. |
Keywords: | напівфабрикати;гриби глива;заморожування;зберігання |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 403-411. |
Abstract: | Розроблено спосіб одержання напівфабрикату багатофункціонального призначення із грибів глива звичайна та досліджено його товарознавчі характеристики за умов швидкого заморожування в процесі тривалого зберігання. The developed way of reception of a half-finished product of multipurpose appointment from mushrooms veshenka ordinary also are investigated merchandising characteristics at fast freezing. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_66.pdf | 883.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.