Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017
Title: Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна
Authors: Одарченко, Д. М.
Одарченко, А. М.
Сесь, А. М.
Піддубний, В. В.
Keywords: напівфабрикати;гриби глива;заморожування;зберігання
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 403-411.
Abstract: Розроблено спосіб одержання напівфабрикату багатофункціонального призначення із грибів глива звичайна та досліджено його товарознавчі характеристики за умов швидкого заморожування в процесі тривалого зберігання.
The developed way of reception of a half-finished product of multipurpose appointment from mushrooms veshenka ordinary also are investigated merchandising characteristics at fast freezing.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_66.pdf883.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.