Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorПіддубний, В. В.-
dc.date.accessioned2022-10-28T17:18:09Z-
dc.date.available2022-10-28T17:18:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 403-411.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017-
dc.description.abstractРозроблено спосіб одержання напівфабрикату багатофункціонального призначення із грибів глива звичайна та досліджено його товарознавчі характеристики за умов швидкого заморожування в процесі тривалого зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe developed way of reception of a half-finished product of multipurpose appointment from mushrooms veshenka ordinary also are investigated merchandising characteristics at fast freezing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectгриби гливаuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.titleНапівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_66.pdf883.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.