Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Сесь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Піддубний, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T17:18:09Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T17:18:09Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Одарченко А. М., Сесь А. М., Піддубний В. В. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 403-411. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11017 | - |
dc.description.abstract | Розроблено спосіб одержання напівфабрикату багатофункціонального призначення із грибів глива звичайна та досліджено його товарознавчі характеристики за умов швидкого заморожування в процесі тривалого зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The developed way of reception of a half-finished product of multipurpose appointment from mushrooms veshenka ordinary also are investigated merchandising characteristics at fast freezing. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | гриби глива | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.title | Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_66.pdf | 883.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.