Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005
Назва: Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання
Автори: Сорокіна, С. В.
Карпенко, З. П.
М’ячиков, О. В.
Ключові слова: соняшникова олія;екстракт березових бруньок;зберігання;антиоксиданти
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Сорокіна С. В., Карпенко З. П., М’ячиков О. В. Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 368-374.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень щодо впливу нетрадиційної сировини, а саме - екстракту березових бруньок на якість соняшникової олії під час зберігання. Доведено доцільність використання екстракту березових бруньок як антиоксиданту соняшникової олії.
The results of researches are resulted on influencing of untraditional raw material, namely extract of birch buds on qualities of sunflower-seed oil during storage. Expedience of the use of extract of birch buds is proved in qualities of antioxidant of sunflower-seed oil.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11005
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_61.pdf805.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.